Kategorier
Företagande

Kameraövervakning en sorts försäkring i Stockholm

Oavsett om kameraövervakning kommer till nytta vid event i Stockholm eller inte så är det skönt att ha tryggheten. Konstant oroande gör att glädjen förstörs.

Det hade kommit på idén att åka runt som resande teater för några år sedan. Det innebar för deras del inte att de hyrde in sig på teatrar. Istället hade de med sig en vagn som tjänstgjorde som scen varhelst de kom. På så vis behövde de inte bära och flytta på alla saker utan kunde öppna vagnen och börja jobba.

Under de senaste månaderna hade de förföljts av otur. Flera gånger hade det varit inbrott i vagnarna och saker hade stulits. Det gjorde att föreställningarna blev lidande, beroende på vad som försvann. Annika som var gängets överhuvud hade tröttnat och kontaktade ett säkerhetsföretag för att få tips om en lösning.

Svaret på frågan var kameraövervakning

Hon hade tagit kontakt med ett företag som sålde pålitlig kameraövervakning i Stockholm för att se om det var en möjlighet. Det fanns trots allt regler för vad man fick och inte fick göra och det var viktigt att det blev rätt. Vid en stöld skulle det vara katastrof om det visade sig att de använt sig av olagliga metoder.

Säkerhetsföretaget hade bra idéer och kunde rekommendera kameror som alltid satt på plats inne i vagnen. Det var viktigt att alla inblandade var medvetna om att det fanns en kamera och att de kunde komma med på film. På utsidan sattes en bild upp som visade att det fanns kameror i vagnen. Det satte stopp för tjuvarna och turnén kunde fortsätta som vanligt.