Om oss

Marknadsföring – en fråga att ta på allvar

Finns det något sorgligare att se än bortkastad talang? Många förknippar detta med idrott och där en spelare som egentligen hade allt kastar bort talangen på annat och inte når den inneboende potential som fanns. Detta gäller även för företag och det är nästan lika sorgligt att se detta.

Vi som arbetar med sidan har genom åren stött på extremt många exempel på där företag inte alls nått de mål som de skulle ha kunnat, inte alls blivit så stora som potentialen skvallrade om eller inte alls kunnat ta marknadsandelar som deras produkter de facto borde ha kunnat. Varför? Enligt oss så beror detta till största del på synlighet – eller snarare bristen på sådan.

Exponering och synlighet är allt för ett företag. Att marknadsföra den egna verksamheten är ett måste. Vad spelar det för roll om man har världens bästa produkt om kunderna ändå aldrig hittar den? Genom smart, genomtänkt och genomarbetad kommunikation, marknadsföring och byggande av ett eget varumärke kan man nå sin fulla potential. Och – det är då talangen förädlas snarare än kastas bort.

Vårt mål är att ge tips, fakta och idéer om marknadsföring och PR och därigenom också kunna ge dig möjligheter att ta nästa steg i din verksamhet. Vads ka du tänka på, hur mycket tid och pengar ska du lägga och behöver du kanske ta professionell hjälp med vissa delar? Vi har förhoppningsvis svaren. Samtliga som arbetar med sidan har lång och gedigen erfarenhet inom reklam, marknadsföring och PR och vi vet vilka saker som fungerar – och vilka fallgropar man ska undvika. Vi hoppas av vi ska kunna förmedla vår kunskap på ett sätt som gör att du återkommer och lär dig mer saker. Välkommen!