Kategorier
Ekonomi

Livet med en redovisningskonsult

Att vara egenföretagare är roligt. Att vara egenföretagare är också stressigt emellanåt. Det är inte bara kunder som pockar på uppmärksamhet. En fungerande administration är nödvändig.

När man väljer att bli sin egen har man oftast ingen aning om vilka prövningar och utmaningar som ligger framför en. Man vet inte heller i förväg hur roligt och givande livet som egen är. Det är jobb, jobb och mera jobb. Det är kunder högt och lågt, förhoppningsvis. Det är kvällar och helger med papper och redovisningsprogram på datorn. Förhoppningsvis något man förstår sig på.

När verksamheten fungerar och du som företagare har fullt upp är det dags att fundera på att hyra in hjälp. Hinner du inte med alla uppdrag är det hög tid att anställa. En bra medarbetare höjer värdet på ditt företags tjänster och avlastar dig. I bästa fall är hen en ren tillgång.

Din redovisning och ditt pappersarbete

Inte sällan finner man som företagare att tiden inte riktigt räcker till. Administration är inte nödvändigtvis det du hade tänkt att ägna dig åt – ändå sitter du där, kvällar och helger, och jobbar med fakturor, redovisning och löner. Kraven och önskemålen är många.

Nu är det dags att bjuda in fler personer i ditt liv. Du behöver en erfaren redovisningskonsult. Den dag du bestämmer dig för att låta ett företag ta hand om din administration kommer du troligen att känna en stor lättnad. Jobbet blir gjort, och det blir gjort på ett kunnigt och korrekt sätt. Det blir inte bättre än såhär.