Kategorier
Catering

Företagscatering Stockholm – vanliga frågor 

Hur pass stor roll spelar egentligen mat och dryck i samband ett företagsevent eller en konferens? Betydligt större än vad många tror! Dels så handlar det om att maten ger oss energi och där vi, genom att äta, också orkar hålla koncentrationen uppe genom hela dagen. 

Handlar det om en konferens med en massa föreläsningar så blir detta en absolut nödvändighet. Dels så blir maten och drycken också något socialt: vi äter tillsammans och lär känna varandra genom att sitta ned och samtala. Således: rätt företagscatering i Stockholm inför er kick-off, konferens eller exempelvis den företagsfrukost ni ska bjuda på är väldigt viktigt. 

Här nedan ska vi, genom att svara på några vanliga frågor, ge dig mer information samt en massa tips och råd om företagscatering i Stockholm – enligt följande: 

Vilken typ av mat passar bäst? 

Det beror givetvis på vilket typ av event som ska anordnas. I vissa fall är en fräsch buffé ett ypperligt alternativ, i andra så kan klassiska varmrätter – serverade vid bordet – vara en bättre lösning. För många så kan även exempelvis plockmat vara ett riktigt bra alternativ. Handlar det om frukost så ska det, givetvis, också vara så att företagscatering i Stockholm och det företag ni anlitar kan ordna en rejäl, välsmakande sådan. 

Kan man hyra lokal vid företagscatering i Stockholm? 

Ja, i många fall! Handlar det om exempelvis julbord så kan ofta företag hyra in sig i exempelvis festvåning. Det ger många fördelar i och med att man då också slipper husera i de egna lokalerna. En julfest på kontoret låter inte så trevligt, eller hur? 

Vilket företag är bäst på företagscatering i Stockholm? 

Vilka som är bäst ska vi låta vara osagt, men det finns definitivt skillnader mellan olika aktörer. Du tjänar på att jämföra både vad gäller priser och gällande menyer. Ett tips är att du ser till att få vara med och planera kring maten och att företaget kan anpassa menyn efter antalet gäster, olika allergier – om sådana finns – samt om det ska serveras olika vegetariska alternativ. Företagscatering i Stockholm ska ske på era villkor och fylla era unika behov!